KuoLOn uutiset 2/2015 ja ajankohtaista asiaa

Hei jäsenistö!

Kuolon uutiset 2/2015 ovat katsottavissa! Äärimmäisen keskinkertaista journalismia löydät totuttuun tapaan täältä.

Hallitus on kokoontunut 17.2. Kokouksen jälkeen muistutuksena ja uutena tietona on tiedossa seuraavaa.
-Kesäkandin kertauskurssi järjestetään 14.-15.4. Tähän on ilmottautuminen auki, päättyy 22.3. Katso ilmoittautumisohjeet osoitteesta kuolo.fi.
-KuoLOn pakettiauton vuokraustoiminta loppuu maaliskuun alusta. Syynä on jatkuva kolarointi, mikä on vähitellen nostanut vakuutuksen omavastuun 2500 euroon, eikä se näin enään palvellut jäsenistöä. Vuokraustoimintaa pyritään jatkamaan mahdollisimman pian ja keinoja siihen selvitetään parasta aikaa. Muutoksista ilmoitetaan pikemmiten.
-Bunkkerin sängyt on hävitetty ja tilalle tuodaan sohva. Röhnäys ei siis lopu!
-Uusi kysta ilmestyy tällä viikolla. Hae omasi mikrolta ja bunkkerilta!
-Mikrolle on ilmestynyt lahjoituksena Playstation 2 (kiitos Heikki ja Antti Junkkari!) ja pelejä.
-Lääkehoidon päivä järjestetään 19.3. Info-desk pystytetään KYSille. Tarkoituksena on parantaa potilaiden ja hoitohenkilökunnan tietämystä päivitetyistä lääkelistoista. Käykää tutustumassa!
-Kuolo-wiki on osittain uudistunut. Wiki sisältää paljon muutakin kuin tenttiarkiston. Käykää katsomassa ja päivittäkää ahkerasti uutta tietoa sivustolla. Sivulle pääsee joko kuolo.fi:n kautta tai linkistä http://wiki.kuolo.fi/doku.php. Kirjautumaan pääsee omilla kuolo.fi tunnuksilla.
-Kevään yleiskokous pidetään 16.4. Kokouksessa käydään läpi viime vuoden talous- ja toimintakertomukset, valitaan vuoden opettaja ja opetushoitaja ja päätetään KuoLOn ansiomerkkien saajat. Kokouspaikka selviää myöhemmin.
-KuoLOn Kevätjuhla järjestetään suuressa luentosalissa 26.4, samalla esiintyy ensimmäistä kertaa ikinä kuolon oma Laulukuolo!

Tsaukki ja seuraavaan kertaan,

tiedotus