Toiminta

Valiokuntien toiminta on sinun mahdollisuutesi osallistua KuoLOn aktiviteettien suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä hallituksen kanssa.Valiokuntatoiminta on mielekestä ja palkitsevaa puuhaa, olit sitten mukana järjestämässä bileitä, liikunta- tai kulttuuritapahtumia. Valiokunnissa pääset tuomaan omat ajatuksesi toiminnan kehittämiseksi niistä päättävien tietoon, vastuuta saat juuri sen verran kuin itse haluat. Kynnys mukaan tulemiselle on siis todellakin matala. Ota rohkeasti yhteyttä henkilöön, joka vastaa sinua kiinnostavista asioista. Yhteystiedot löydät valiokuntaesittelyiden lomasta. Kaikilla on mielipide ja jokaisen mielipide on tärkeä. Tuo se siis esiin!

Suunnitellun toiminnan toteuttamisesta vastaa hallitus. Hallitus toimii yhdistyksen kokouksen määrittämän toimintasuunnitelman ja talousarvion perusteella ja ottaa jäsenten toiveet huomioon kaikessa toiminnassaan. Hallituksen jäsenet ovat juuri niitä henkilöitä, joiden hihasta sinun tulee nykiä saadaksesi asiat rullaamaan niin, että KuoLO voisi olla juuri Sinun toiveitasi vastaava ainejärjestö. Jos et ole aivan varma keneen sinun pitäisi olla yhteydessä, kuka tahansa hallituksen jäsen osaa neuvoa oikealle polulle – kysy jos olet jostain asiasta epävarma! Yhteyden näihin ihmisiin saat vaikkapa täältä.

Yhdistyksen virkailijat sekä muut toiminnan keskeiset ja taustalla vaikuttavat henkilöt osallistuvat aktiivisesti hallituksen toimintaan ja ainejärjestön jokapäiväisten asioiden hoitamiseen. Virkaiijoiden yhteystiedot löydät täältä.