Toimisto

KuoLOn toimisto palvelee jäseniä ja vieraita aukioloaikanaan yhdistykseen liittyvissä asioissa. Toimisto huolehtii yhdistyksen rutiinipaperihommat, tuotemyynnin, tilausliikenteen sekä osan tavallisimmista yhteydenotoista. Paikalta saat tarvittaessa yhteyden myös Medicina Oy:n henkilökuntaan. KuoLOn toimisto sijaitsee yliopiston Canthia -rakennuksessa toisessa kerroksessa, oppimiskeskusta eli Opparia vastapäätä.

Toimiston aukioloajat ilmoitetaan sivuston oikeassa sivupalkissa. Huomioithan, että toimiston aukioloajat vaihtuvat viikoittain. Jokaisen viikon aukioloajat ilmoitetaan viimeistään kyseisen viikon maanantaihin mennessä. Loma-aikoina toimisto on suljettu.

Aukioloajat ilmoitetaan myös toimiston ovessa sekä uef-intrassa LTy-viestiryhmässä ”KuoLO ry toimiston aukioloajat” alikategoriassa.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Toimistopuhelin päivystää arkisin klo 10-17. Päivystäjä voi olla luennoilla tai ryhmäopetuksissa, eikä vastaa heti, mutta puhelimeen voi jättää viestin tai lähettää tekstarin. Vastaamattomiin puheluihin otetaan yhteyttä.

Toimiston tavoitat:

toimisto@kuolo.fi