Toimisto

KuoLOn toimisto palvelee jäseniä ja vieraita aukioloaikanaan yhdistykseen liittyvissä asioissa. Toimisto huolehtii yhdistyksen rutiinipaperihommat, tuotemyynnin, tilausliikenteen sekä osan tavallisimmista yhteydenotoista. Paikalta saat tarvittaessa yhteyden myös Medicina Oy:n henkilökuntaan. KuoLOn toimisto sijaitsee yliopiston Canthia -rakennuksessa toisessa kerroksessa, oppimiskeskusta eli Opparia vastapäätä.

Toimiston aukioloajat ilmoitetaan sivuston oikeassa sivupalkissa (mobiiliversiossa sivuston lopussa). Huomioithan, että toimiston aukioloajat vaihtuvat viikoittain. Jokaisen viikon aukioloajat ilmoitetaan viimeistään kyseisen viikon maanantaihin mennessä. Loma-aikoina toimisto on suljettu. Aukioloajat ilmoitetaan myös toimiston ovessa.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Toimistopuhelin päivystää arkisin klo 10-17. Päivystäjä voi olla luennoilla tai ryhmäopetuksissa, eikä vastaa heti, mutta puhelimeen voi jättää viestin tai lähettää tekstarin. Vastaamattomiin puheluihin otetaan yhteyttä.

Toimiston tavoitat:

toimisto@kuolo.fi