Virkailijat

Tässä ovat KuoLOn virkailijat, palveluksessanne! Jos mieltäsi askaruttaa jokin aihealue, älä arkaile. Odotamme yhteydenottoasi 🙂

KuoLOn virkailijat toimikaudella 2016-2017:

Pääsihteeri

IT-vastaava

Kaj Koivunen

itvastaava (ät) kuolo.fi

Tietoturvasyistä @-merkit on korvattu muilla merkeillä.

Hallitus ja virkailijat toimivat yhdessä rintamana. Käytännössä virkailijat ja hallituslaiset kokoustavat yhdessä, noin kerran kuussa. Virkailijoilla on suuri sanavaltaa etenkin asioissa, jotka koskevat heidän omaa toimialaansa. Hallituksella on kuitenkin varsinainen äänioikeus sekä myös päätösvastuu. Hallitus ja virkailijat valitaan kaikille kuololaisille avoimessa yleiskokouksessa. Se on yhdistyksemme korkein päättävä elin. Hallitus valitaan syksyisin ja virkailijat keväisin. Kauden kesto on yksi vuosi. Jokainen järjestön jäsen kurssiasemaan ja taustaan katsomatta on oikeutettu vaikuttamaan virkailijavalintoihin sekä asettumaan ehdolle. Kun kevään yleiskokous lähenee ja jokin toimenkuva alkaa kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä kyseiseen virkailijaan! Hän esittelee toimenkuvaa mielellään ja voi jo suositella sinua sitten yleiskokouksessa.

FiMSIC paikallisvirkailijat 2017:

Medisiinariliiton ulkoasiainvaliokuntaan (FiMSIC) kuuluu kuusi paikallistiimin jäsentä, sekä lisäksi aluekoordinaattoreita eri projekteille. Lisätietoa toiminnasta ja yhteistiedot toimijoihin löydät tältä Fimsicin sivulta.

• Paikallispuheenjohtaja & taloudenhoitaja: Jutta Mikkonen, jutta.mikkonen [ät] gmail.com, 044 257 2486
  • Projektit: Liinu Uotinen, Salla-Riikka Pekonen
  • Vaihdot:  Maiju Pohjolainen, Mona Kauhanen, Roope Sepponen, Pyry Puttonen
  • S.U.L.L.E.:  Kimmo Kotamäki (seniorivirkailija), Vilma Kieleväinen (juniorivirkailija)