Virkailijat

Tässä ovat KuoLOn virkailijat, palveluksessanne! Jos mieltäsi askaruttaa jokin aihealue, älä arkaile. Odotamme yhteydenottoasi 🙂

KuoLOn virkailijat toimikaudella 2018-2019:

Pääsihteeri

Speksin tuottaja

Vilma Kieleväinen

speksi (ät) kuolo.fi

Tietoturvasyistä @-merkit on korvattu muilla merkeillä.

Hallitus ja virkailijat toimivat yhdessä rintamana. Käytännössä virkailijat ja hallituslaiset kokoustavat yhdessä, noin kerran kuussa. Virkailijoilla on suuri sanavaltaa etenkin asioissa, jotka koskevat heidän omaa toimialaansa. Hallituksella on kuitenkin varsinainen äänioikeus sekä myös päätösvastuu. Hallitus ja virkailijat valitaan kaikille kuololaisille avoimessa yleiskokouksessa. Se on yhdistyksemme korkein päättävä elin. Hallitus valitaan syksyisin ja virkailijat keväisin. Kauden kesto on yksi vuosi. Jokainen järjestön jäsen kurssiasemaan ja taustaan katsomatta on oikeutettu vaikuttamaan virkailijavalintoihin sekä asettumaan ehdolle. Kun kevään yleiskokous lähenee ja jokin toimenkuva alkaa kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä kyseiseen virkailijaan! Hän esittelee toimenkuvaa mielellään ja voi jo suositella sinua sitten yleiskokouksessa.

FiMSIC paikallisvirkailijat 2020:

Medisiinariliiton ulkoasiainvaliokunnan (FiMSIC) Kuopion paikallistiimi vastaa vaihtojen ja projektien paikallisesta toteutuksesta. Lisätietoa toiminnasta ja yhteistiedot toimijoihin löydät tältä Fimsicin sivulta.

• Puheenjohtaja: Anette Turunen LT2 kuopio (at) fimsic.org
  • Projektivirkailijat: Katja Soisalo LT2 ja Hanna Hara LT2
  • Vaihtovirkailijat:  Elli Holappa LT2, Enni Kangas LT2, Joona Jutila LT3 ja Jagdeep Singh Sedha LT1
  • S.U.L.L.E.-virkailijat:  Silja Kuivamäki LT3 ja Alexandra Helenius LT1