Virkailijat

Tässä ovat KuoLOn virkailijat, palveluksessanne! Jos mieltäsi askaruttaa jokin aihealue, älä arkaile. Odotamme yhteydenottoasi 🙂

KuoLOn virkailijat toimikaudella 2017-2018:

Pääsihteeri

Speksin tuottaja

Iikka Piiroinen

speksi (ät) kuolo.fi

Tietoturvasyistä @-merkit on korvattu muilla merkeillä.

Hallitus ja virkailijat toimivat yhdessä rintamana. Käytännössä virkailijat ja hallituslaiset kokoustavat yhdessä, noin kerran kuussa. Virkailijoilla on suuri sanavaltaa etenkin asioissa, jotka koskevat heidän omaa toimialaansa. Hallituksella on kuitenkin varsinainen äänioikeus sekä myös päätösvastuu. Hallitus ja virkailijat valitaan kaikille kuololaisille avoimessa yleiskokouksessa. Se on yhdistyksemme korkein päättävä elin. Hallitus valitaan syksyisin ja virkailijat keväisin. Kauden kesto on yksi vuosi. Jokainen järjestön jäsen kurssiasemaan ja taustaan katsomatta on oikeutettu vaikuttamaan virkailijavalintoihin sekä asettumaan ehdolle. Kun kevään yleiskokous lähenee ja jokin toimenkuva alkaa kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä kyseiseen virkailijaan! Hän esittelee toimenkuvaa mielellään ja voi jo suositella sinua sitten yleiskokouksessa.

FiMSIC paikallisvirkailijat 2018:

Medisiinariliiton ulkoasiainvaliokunnan (FiMSIC) Kuopion paikallistiimi vastaa vaihtojen ja projektien paikallisesta toteutuksesta. Lisätietoa toiminnasta ja yhteistiedot toimijoihin löydät tältä Fimsicin sivulta.

• Paikallispuheenjohtaja: Jutta Mikkonen (LT3) jutta.mikkonen [ät] gmail.com, 044 257 2486
  • Projektit: Silja Salo (LT4), Matilda Anttila (LT2)
  • Vaihdot:  Roope Sepponen (LT2), Rita Kortelainen (LT2), Vasco Vanhala (LT3), Jade Kara (LT4)
  • S.U.L.L.E.:  Kimmo Kotamäki (seniorivirkailija), Vilma Kieleväinen (juniorivirkailija)