KuoLOn uutiset 3/2018

Toukokuinen ja kesäinen tervehdys tiedotuspojilta!

KuoLOn kevään viimeinen uutislähetys on nyt nähtävillä ja se kannattaa katsoa jo senkin takia, että se on kestoltaan aiempia lähetyksiä lähes puolet lyhyempi, WOW! Suosittelemme lämpimästi tämän maailman kahdeksannen ihmeen kurkkaamista myös sen kuudennelle aistille mielihyvää tuottavan vaikutuksen vuoksi. Lähetyksemme katsomiselle ei tiettävästi ole kontraindikaatioita (Martoma, Nikula et al 2018).

Kerromme mm. siitä, mihin jokaisen KuoLOlaisen tulisi tänä keväänä vastata ja tuttuun tapaan kuulet myös kurssikohtaiset kuulumiset sekä sen, mitä sinun tulisi sosiaalisessa mediassa tehdä (@kuolory & #sawonliäkis).

Hauskaa kesää kaikille ja muistakaa nesteyttää itseänne myös kesähelteillä, kuten uutisankkurit mallioppisesti kannustavat tekemään!

PS. Lähetyksemme sisältää tuotesijoittelua.