KuoLOn Speksin tanssitiimin rekryt lähestyvät!

KuoLOn Speksin tanssitiimi kootaan jälleen kasaan rekrypäivinä 18.11. ja 21.11., joten vielä ehdit mukaan!

Speksissä on kyse hauskanpidosta yhdessä yli kurssirajojen. Alkuvuoden aikana luodaan yhdessä alusta alkaen interaktiivinen show, jota päästään esittämään suurille yleisöille kevään koittaessa. Tanssitiimissä pääsee tanssimaan, päästämään luovuuden valloilleen ja osaksi speksin ehdottomasti parasta tiimiä. Hieman lisäinfoa löytyy osoitteesta ‪speksi.kuolo.fi.

Rekryihin on matala kynnys osallistua ja toivomme mukaan mahdollisimman paljon tanssimisesta innostuneita. Erityistä osaamista ei lähtökohtaisesti vaadita, vaan kaikki ovat tervetulleita mukaan rekryihin. Ilmesty siis paikalle (ja ota kaverisikin mukaan) toisena rekrypäivänä ja ilmoita mielellään etukäteen sähköpostiosoitteeseen eveliina.hirvijarvi@gmail.com, kumpana päivänä aiot osallistua tilaisuuteen.

MITÄ: KuoLOn Speksin tanssirekryt

MISSÄ: Snellmanian peilisali

MILLOIN: ‪ma 18.11 klo 18-19:30 tai to 21.11 klo 16:00-17:30

Jos minkäänlaista kysyttävää tai ihmeteltävää aiheeseen liittyen ilmenee, vastaamme mielellämme!

Terkuin tanssivastaavat Veera, Raakel ja Eve