Syksyn yleiskokous 2020

KuoLOn syksyn yleiskokouksessa kokoustettiin tällä kertaa isosti, ja kokous venähtikin peräti perjantain puolelle, kestäen reilut seitsemän(7) tuntia. Esityslistalla oli kestostakin päätellen paljon asioita, ja tässä tiivistelmä päätöksistä:

EPÄSÄÄNNÖKÄSMÄÄRÄISET ASIAT

Uuden kerhotalon nimeksi päätettiin Tuonela! Valinta herätti paljon keskustelua ja tunteita, ja äänestys kävi kuumana. Myös laskennan keskeyttämistä huudeltiin chattiin. Kerhotaloon liittyen hyväksyttiin Kerhotalovaliokuntaohjesääntö, ja sen mukaisesti tullaan jokaiselta kurssilta valitsemaan kaksi lautturia, jotka edustavat omaa kurssiaan kerhotaloon liittyvissä asioissa.

Kokouksessa esiteltiin kahden vuoden valmistelun tuotoksena syntynyt KuoLOn startegia, jonka kokous päätti yksimielisesti ottaa käyttöön. Yleiskokous hyväksyi myös monia ohjesääntöjä, ja nämä ovat nyt voimassa. Kerhojen kannattaa tsekata Kerho-ohjesääntö, sieltä löytyy mm. ohjeet tukien hakemiseen! Kerhotukien hausta ilmoitetaan viestiryhmiin vielä erikseen. Uusia kerhoideoita on nyt myös hyvä mietiskellä. 🤔

SÄÄNTÖMÄÄRÄISET ASIAT

Kokouksessa käytiin runsaasti henkilövaaleja, ja valittiin hallitus ja osa toimihenkilöistä vuodelle 2021! Hommiin valittiin:

Puheenjohtaja: Lassi Karppi LT3

Varapuheenjohtaja: Perttu Saarinen LT3

Isäntä: Iikka Piiroinen LT4

Emäntä: Iida Pulkkinen LT3

Koposopot: Antti Lehtinen LT4 ja Anette Turunen LT3

Kerhohuonevastaava: Nuutti Teräslahti LT3

Tiedottajat: Elina Vattulainen LT4 ja Noora Heikkinen LT2

Liikuntavastaava: Sonja Nousiainen LT3

Kulttuurivastaava: Katri Kokkonen LT2

Kystan päätoimittaja: Kristian Airo LT2

Vuosijuhlavastaavat: Elina Ikonen LT3 ja Anna-Emilia Kerkkänen LT4

Projektivastaava: Marko Varvikko LT1

KV-vastaava: Elias Luoma LT1

Lämpimät onnittelut kaikille valituille!

Yleiskokous hyväksyi myös toiminta- ja taloussuunitelman vuodelle 2021. Tilintarkastajien puolesta jatketaan samalla tutulla kaavalla. Lisäksi päätettiin jäsenmaksuista, ja jäsenmaksu on vuonna 2021 varsinaiselle jäsenelle 35€, alumnille 250€ ja kannattajajäsenelle 50€.

Unisin ja kivasta kokouksesta onnellisin terveisin,

KuoLOn tiedotus