KuoLOn Uutiset I/2021

Tervehdys vain ja tervetuloa vuoden ensimmäisten uutisten pariin!

Ota ihmeessä leffaeväät eteesi ja tutustu KuoLOn alkavaan vuoteen yhdessä tiedottajiemme Noora Heikkisen LT2 ja Elina Vattulaisen LT4 johdolla. Luvassa kuumimpia uutisia mm. Tuonelan remontin etenemisestä ja NLY vaaleista, unohtamatta tietenkään kurssikohtaisia kuulumisia.

Mikäli uutishammastasi jää kolottamaan tästä seitsenminuuttisesta uutispläjäyksestä huolimatta, tutustu tarkemmin yhteistyökumppaniimme Mediuutisiin:

Mediuutiset on seitsemänpäiväinen lääketieteen ja terveysalan uutismedia, jota seuraamalla pysyt ajan tasalla ja tiedät millaiset asiat vaikuttavat työhösi nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki lehden sisältö ja tapahtumat ovat lääkäreille ja lääkäriksi opiskeleville maksuttomia, mutta vaatii kirjautumisen, koska ilmoittajina on lääkeyhtiöitä ja mainoksissa reseptilääkkeitä. Tunnusten tilaaminen käy helposti, lähetät vain sähköpostia osoitteeseen tilaajapalvelu@almamedia.fi ja kerro minkä vuoden opiskelija olet (LT1-LT6). Neljännen vuoden opintojen jälkeen saat lisäksi täydet lääkärin oikeudet kaikkeen Mediuutisten sisältöön, kunhan muistat tehdä siitä ilmoituksen samaan osoitteeseen (tilaajapalvelu@almamedia.fi).

P.S. Haluatko lukea perjantaisin jaettavaa Mediuutisten printtilehteä? LT5 opiskelijana saat senkin maksutta. Tilaa lehti samasta osoitteesta! Lisää siis mediuutiset.fi suosikkeihisi jo tänään!

Palautetta uutisista ja ehdotuksia uutisaiheista voi käydä jättämässä palautelomakkeen kautta! Palautelomakkeen löydät: ”Ota yhteyttä” -> ”Yhteydenotto ja palaute” -> ”Palautelomake”