KuoLO juhlii 50-vuotisjuhliaan 15.10.2022

KuoLO täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Vuosijuhlat järjestetään lokakuun 15. päivänä Kuopiossa Kuopio-hallissa. Akateeminen iltajuhla sisältää hulppean kolmen ruokalajin illallisen tarkasti räätälöidyn viinipaketin kera. Iltajuhlan ohjelmassa tullaan näkemään puheita sekä tyylikkäitä, taiteellisia spektaakkeleita. Pöytäjuhlan jälkeen ilta jatkuu Kuopio-hallissa jatkojen merkeissä. Siellä pääesiintyjänä viihdyttää Teflon Brothers. Lisäksi mukana on lämppäreinä useita paikallisia tähtiä. Näin säihkyvän räiskyvän hulppeat juhlat pääsee kokemaan vain kerran 50 vuoden aikana, joten näitä ET halua missata! Koko ainejärjestö on kutsuttu 50-vuotisjuhliin. Varmista paikkasi ja osta lippusi ajoissa!

Juhlat eivät suinkaan lopu tähän. Seuraavana päivänä juhla jatkuu akateemisen silliaamiaisen merkeissä. Tänä vuonna tietysti myös sillis järjestetään isolla kaliiberilla! Kuten perinteisiin kuuluu, lokaatio on salainen. Tarjolla on ruokaa ja juomaa sekä sirkushuveja. Kylpijöille on luvassa paljukeidas! Lippu silliaamiaiselle myydään erikseen. Sillis on ehdottoman tärkeä osa vujukokemusta, joten sitä ei kannata jättää väliin!

Lipunmyynti alkaa 28.5. klo 12:00 KuoLOn Kide.apissa.