Yhteistyökumppaneille

KuoLOn yhteistyökumppaniksi?

KuoLO ry harjoittaa toimintansa tukemiseksi jäsenyhteistyötä yritysten ja toisten yhteisöiden kanssa. Yhteistyömuodot vaihtelevat projektiluontoisista tapahtumista ja mainossponsoroinnista säännölliseen koulutus- tai yritysmarkkinointiyhteistyöhön.

Lääketieteen opiskelijat edustavat innovatiivista ja tehokasta sukupolvea ja toimintamme kiinnostaa monia ulkopuolisiakin tahoja. Vaikka perusajatuksemme lähtevät opiskelijaedunvalvonnasta ja omien opiskelijoidemme hyvinvoinnin ylläpitämisestä, huomiomme kiinnittyy silloin tällöin liikunnan, kulttuurin, terveyden ja sosiaalisen vastuun sisällöntarjoamiseen myös ulkopuolisille.

Yritykselle suuri opiskelijajoukko tarjoaa potentiaalisen markkinointikanavan ja järjestäytyneen yhteistyökumppanin, jonka kanssa toteuttaa yhteisiä intressejä. Toimimme yhteistyössä niin terveydenhuollon kuin muidenkin alojen yritysten kanssa vaikkapa laadukkaan koulutuksen, paremman tuotetietoisuuden tai kenties vilkkaan ravintolaillan mahdollistamiseksi. Yritys-jäsen –yhteistyö voi olla juuri yrityksellesi sopiva yhteistyömuoto, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdistykselle yhteistyömahdollisuutemme ovat mittavat. Monipuoliset tapahtumamme mahdollistavat yhteiset riehat, liikuntatapahtumat, bileet, seminaarit tai vaikkapa vaaliyhteistyön. Kuuntelemme mielellämme ehdotuksenne yhteistyön muodoksemme.

Yhteistyösopimuksistamme vastaavat:

  • Varapuheenjohtaja Perttu Saarinen
  • KuoLOn Isäntä Iikka Piiroinen
  • KuoLOn Emäntä Iida Pulkkinen

Heidän yhteystietonsa löydät täältä.

Mainosvastaaviimme voit puolestaan olla suoraan yhteydessä esimerkiksi painettujen mainosten tiimoilta.