Medicina Oy

Medicina Oy on vuonna 1987 perustettu Kuopion lääketieteen opiskelijat ry:n (KuoLO ry) omistama osakeyhtiö. Yrityksemme toiminta alkoi farmakologian ja toksikologian kirjan kustantamisella, josta se myöhemmin levittyi valmennuskurssitoimintaan sekä lääkärityövoiman välitykseen.

Nykyisin Medicina Oy työllistää noin 10 työntekijää monipuolisiin ja kiinnostaviin vastuualueisiin. Kaikki työntekijämme ovat yliopistomme opiskelijoita ja heistä valtaosa on Kuopion lääketieteen opiskelijoita.

Medicina Oy:n tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita ja palveluja asiakkaillemme sekä osaltaan tukea paikallista lääketieteen opiskelua sekä järjestötoimintaa.

Toimialamme lyhyesti:

Kustannus

Medicinan kustantamalla farmakologian ja toksikologian kirjalla on yli 30 vuoden historia ja vuosien 1977–2007 aikana kirjaa on myyty yli 30 000 kpl, joka osaltaan kertoo suuresta suosiosta. Päätuotteensa myötä Medicina Oy tuottaa lukijoilleen laadukasta, ajantasaista ja lukijaystävällistä lääketieteellistä kirjallisuutta. Olemme toimittajiemme ja kirjoittajiemme kanssa onnistuneet kehittämään Farmakologia ja toksikologia -kirjasta alansa ykkösteoksen, josta onkin muodostunut suomalaisille lääkealan ammattilaisille järkkymätön perusteos.

Terveyspalvelut

Medicina Oy tarjoaa lääkärille tai lääkärin sijaisena toimivalle opiskelijalle turvallisen ja luotettavan tavan työskennellä sekä vaikuttaa työolosuhteisiinsa ja -määräänsä. Tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia lääkäreille ja viransijaisuuskelpoisuuden saavuttaneille lääketieteen kandidaateille. Valittavana on useita eri toimipisteitä Itä-Suomen alueella. Työjakson pituuden ja ajankohdan voi sovittaa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

http://www.medicina.fi