Mikrovitriini ja Bunkkeri

Mikrovitriini (eli ”Mikro”) on jokaisen kuololaisen kohtaamispaikka keskellä kampusta. Mikrovitriini sijaitsee KuoLOn toimiston vieressä Canthia-rakennuksen toisessa kerroksessa oppimiskeskusta eli Opparia vastapäätä. Mikrovitriinin esittelyvideon löydät tästä uutislähetyksestä. Mikrolta löytyy nimensä mukaisesti mikroaaltouuni, mutta suuremmasta suosiosta saanee nauttia jokaisen kuololaisen käytössä oleva kahvinkeitin, Nintendo Wii sekä Playstation 2 (”Syvärit”) ja 3 (”Väitöskirja”) lisälaitteineen, hierontakoukut, tunnelmalliset sohvat, Kystan vuosikerrat, kaikenkarvaiset Vitriinin ym. tapahtumien löytötavarat ja ennen kaikkea Mikrolle majoittunut rajattoman hyvä seura. Mikset antaisi omaa panostasi ja tekisi siitä entistä parempaa?

Mikroon pätee sama kuin mihin tahansa muuhun yhteiseen, käyttöoikeus tuo mukanaan vastuun. Pidäthän huolta, etteivät käyttämäsi vempeleet, tavarat ja lehdet jää lojumaan valtoimenaan vaan löytävät myös tiensä omille paikoilleen. Käyttäjäystävällisyyttä parantaaksemme toivomme, että kahvinkeittimen vakiokäyttäjät toisivat mukikärryyn oman kuppinsa. Mistä tahansa mukista juomasi nautitkaan, Mikron ykkössääntö on ”Pese mukisi, kiitos!”

Bunkkeri on vastaavanlainen opiskelijoiden sosiaalitila, joka sijaitsee KYSillä Audi2:n alapuolella 00-kerroksessa, pukuhuoneiden vieressä. Bunkkerista löytyy mm. sohva ja patja yöpäivystäjille; keittiökulmaus, jossa jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, tiskiallas ja astianpesukone; neljä KYSin verkossa olevaa tietokonetta sekä tulostin potilaskertomusten tulostamiseen; ja pöytäjalkapallopeli luentotaukojen kuluttamiseen. Bunkkerin oveen tarvitsee KYSin kulkukortin, joten se on lähinnä kliinisen vaiheen (3.-6.vsk) opiskelijoiden käytössä.

HUOM! Sana ”kandio” ei tarkoita Bunkkeria, vaan kandiosta puhuttaessa viitataan kullakin vuodeosastolla sijaitsevaan kandien opetus- ja potilaantutkimishuoneeseen.