KuoLO Alumnit

Alumnius merkitsee yhdistyksen toimintaan osallistumista vielä opintojen jälkeisenä ajankohtana. Alumnius tarjoaa helpompaa yhteydenpitoa vanhoihin kurssitovereihin, tietoutta yhdistyksen toiminnasta sekä mahdollisuuden osallistua lukuisiin vuosittaisiin hauskoihin, juhlaviin ja ikimuistoisiin tapahtumiin.

Alumniuden merkitys ei ole yksisuuntainen, vaan sisältää itsessään ajatuksen perinteiden ja kollegiaalisuuden ylläpidosta. Tarkoituksena on yhdistää nykyinen ja mennyt jäsenkuntamme mitä miellyttävimmissä merkeissä.

Ketkä voivat liittyä alumniksi?

Kuopiosta valmistunut lääkäri tai Kuopiossa opiskeleva 4. tai ylemmän vuosikurssin lääketieteen opiskelija. Myös muut kuin Kuopiosta valmistuneet KuoLOa lähellä olevat olevat lääkärit voivat liittyä alumnijäseneksi.

Alumnin jäsenmaksu

  • Alumnijäsenyyden kertamaksu on 250 €.

Edut:

  • Alumnijäsenyys sisältää ilmaisen illalliskortin yhteen KuoLOn vuosijuhlaan. Illalliskortin voi käyttää liittymisvuonna tai myöhemmin.
  • Alumnijäseneksi liittyneiden nimet kaiverretaan kerhohuone Vitriinillä olevaan nimilaattaan. Uusien alumnijäsenten nimien kaiverrus tapahtuu muutaman vuoden välein.
  • Kutsumme kaikki yhdistyksemme alumnijäsenet vastaisuudessakin juhlimaan kanssamme KuoLOn perinteikkäillä vuosijuhlilla.
  • Cocktail-tilaisuus yhteiseen speksi-iltaan. Tämä ilta on perinteisesti ollut ensi-ilta, mutta alumnien logistisista toiveista kokeilemme vuonna 2019 lauantaiesitystä. Speksilipun varaus nimetylle päivälle etukäteen.
  • Oikeus osallistua KuoLOn liikuntaryhmiin (vuonna 2019 spinning ja jooga), jos paikkoja riittää.

Liittyminen:

Voit liittyä alumniksi alla olevalla lomakkeella. KuoLOn toimisto lähettää laskun ja muutamia tarkentavia kysymyksiä sähköpostiisi. Mikäli olet valmistumassa, voit liittyä alumnijäseneksi palauttaessasi KYS-kulkukorttia, halutessasi kulkukorttipantti voidaan käyttää alumnijäsenmaksun osamaksuna. Kulkukortin palautusta varten löydät KuoLOn toimistolta tai toimiston ilmoitustaululta lomakkeita, jolla voit myös halutessasi liittyä alumnijäseneksi.

Liity alumnijäseneksi tällä lomakkeella:

* indicates required field
Anna pysyvä sähköpostiosoite, ei siis student.uef.fi osoitetta.

 

Tärkeää henkilötietojen käsittelystä: KuoLO ry pitää jäsenrekisteriä alumnijäsenistä. Alumnijäsenille lähetetään 1-2 kertaa vuodessa KuoLOn alumni -uutiskirje sähköpostiin. Uutiskirjeen tilauksen voi halutessaan perua. Sähköpostiosoitetta tai muita alumnijäsenen henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä markkinointitarkoituksiin.