Kulttuuri & musiikki

Kuololaisia vilisee kulttuuritoiminnan parissa suurissa tapahtumissa sekä erillisissä kerhoissa. Muusikoille ja näytelmätaiteen ystäville todellinen riemuvoitto on jokavuotinen speksi. Klassisen musiikin kokoonpanoista aina punkkiporukoihin – ainejärjestömme sisällä on lukuisia erilaisia bändejä ja kokoonpanoja, jotka esiintyvät usein tapahtumissamme. Tasokkaita soittokavereita siis löytyy! Taiteilijoille riittää kysyntää ympäri vuoden speksin, kerhojen ja tapahtumien logojen ja julisteiden suunnittelussa.

KuoLOn kulttuuritoiminta käsittää siis kaikkea korkeakulttuurista harrastekursseihin ja erilaisiin illanistujaisiin. Vuoden suurin kulttuuritapahtuma on (sillä speksi on siis oma lukunsa) ehdottomasti KuoLO:n oma elokuvagaala- Ozgar-gaala, joka järjestetään perinteisesti vapun aaton aattona. Gaalassa nähdään kuololaisten tekemiä lyhytelokuvia ja jäsenistä koostuva raati arvio ja palkitsee elokuvista parhaat.

Jos haluat katsella KuoLOn jäsenien aikaisempia videotutotoksia, seuraa alla olevia linkkejä.

KuoLO:n kulttuuritoiminnan järjestämisestä vastaa kulttuurivastaava. Kulttuurivaliokuntaan puolestaan voi kuulua kuka tahansa kuololainen; riittää, kun ilmaannut valiokunnan kokouksiin ja osoitat olevasi kiinnostunut hommista. Vuoden mittaan valiokunta järjestää kulttuuririentoja jäsenten toiveiden mukaisesti. Suosittuja ovat olleet perinteisesti olut- ja viinipruuvit sekä erilaiset elokuvaillat ja harrastekurssit. Kulttuurivaliokunnan heiniä on ollut myös hankkia keikoille lippualennuksia. Kulttuurivaliokunta ottaa mielellään uusia ideoita ja tekijöitä vastaan, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Huom! Kaikki alta löytyvät lyhytelokuvat ja teokset ovat vain KuoLO ry:n jäsenille tarkoitettua materiaalia, joka on luotu yksittäisiä tapahtumia palvelviksi huvikkeiksi. Niiden levittäminen tai käyttäminen ilman kyseenomaisten tekijöiden lupaa on ehdottomasti kiellettyä.