Sielusto

Sielusto on KuoLO:n vapaa-ajanvaliokunta, jonka toiminnasta vastaavat KuoLO:n emäntä ja isäntä. Sieluston tärkein tehtävä on järjestää erilaisia vapaa-ajan tapahtumia vastapainoksi rankalle raatamiselle opiskelumaailmassa. Tapahtumat rytmitetään tasaisesti koko lukuvuodelle siten, että tenttikirjojen parissa painiskeleva opiskelija voi tarpeeksi usein lähteä tuulettumaan opiskelutovereidensa kanssa.

Sieluston kevääseen kuuluvat perinteisesti valmistuvan kurssin Läskiäiset, koko KuoLOn komeat Wappujuhlat sekä Excursion koti- tai ulkomaille. Syksy on kevättä perinnevapaampi mutta tämä ei tarkoita, että tekeminen loppuisi kesken. Sielusto osallistuu aktiivisesti uusien opiskelijoiden Toogittamiseen sekä Pikkujoulujen järjestämiseen.

Edellisten lisäksi Sielusto toimii aktiivisesti liikunta-, projekti– ja kulttuurivaliokuntien kanssa tiiviissä yhteistyössä, jotta jokaisella Kuopion Lääketieteen Opiskelijat ry:n jäsenellä olisi mahdollista touhuta yhdessä olivat vapaa-ajan mieltymykset sitten mitä vain.

Tule mukaan Sieluston toimintaan ja pidä hauskaa kanssamme!