FiMSIC

<< Takaisin Medisiinarien yhteistyö -sivulle

Kuopiossa pyöritetään aktiivisesti sekä FiMSIC:n vaihto- että projektitoimintaa. Vaihtareita saapuu ja lähtee vuoden aikana noin kaksikymmentä, ja valtaosa vaihdoista toteutuu

kesäkuukausina. Vaihtojen osalta olemme viime vuosina pyrkineet panostamaan erityisesti sosiaaliseen ohjelmaan, itse kliinistä osaa tietenkään unohtamatta!

Vaihtotoiminnan lisäksi FiMSIC järjestää Kuopiossa toimintaa myös projektien saralla.
Pyöritämme aktiivisesti Nallesairaala-projektia, hiv:n ja aids:n sekä rasisminvastaista toimintaa erilaisten tempausten ja kampanjoiden muodossa sekä S.U.L.L.E. -seksuaalikasvatusprojektia.

Tämän suuruinen toiminta ei tietenkään pyöri itsekseen, joten myös Kuopiolla on oma paikallinen FiMSIC-toimikuntansa. Kuopion paikallisosasto koostuu kolmesta vaihtovirkailijasta, kahdesta projektivirkailijasta sekä toimintaa koordinoivasta paikallispuheenjohtajasta. Heidän lisäkseen toimintaamme osallistuu myös paljon muita opiskelijoita, jotka toimivat joko projektien parissa tai vaihto-opiskelijoiden kummeina. Kuopiosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Lisätietoja toiminnasta saa FiMSIC:n nettisivujen lisäksi Kuopion paikallistoimikunnalta osoitteesta lc_kuopio (at) fimsic.org. Edelliseen sähköpostiosoitteeseen voi ilmoittaa myös kiinnostuksestaan osallistua toimintaamme.

Tervetuloa mukaan!