Projektit

<< Takaisin Medisiinarien yhteistyö -sivulle

KuoLOn projektitoiminnasta vastaa kuololaisista koostuva kaikille avoin projektivaliokunta projektivastaavan johdolla. Projektitoiminnan tarkoitus on järjestää jäsenistön toiveiden mukaisia yksittäisluontoisia tapahtumia ja tietoiskuja sekä pidempikestoisia projekteja. Lisäksi innovatiivista jäsenistöämme rohkaistaan toteuttamaan myös itseään. Jos sinulla on ideoita, ota ihmeessä yhteyttä projektivastaavaan.

Viime vuosina näkyvimpinä projektitoiminnan tapahtumina ovat olleet yhdessä Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin kanssa järjestetyt Uraillat ja D-illat. D-illat ovat keskusteluiltoja, joissa käsitellään lääkärinä olemiseen ja lääkärin työhön liittyvistä aiheista. Lisäksi yhteistyössä kuoloaktiivien kanssa on järjestetty myös esimerkiksi taidegalleriaa ja Lääkehoidon päivää. Kerran vuodessa projektivaliokunta kääntää nupit kaakkoon ja rokkitukan kuntoon – kyse on tietenkin Wappurockista! Aina ei kaiken tarvitse olla suurta, projektitoimintaan kuuluu yhtä lailla myös pienet jäsenistölle suunnatut tempaukset, kuten joulukorttien askartelu. Syksystä 2015 alkaen kuololaiset ovat myös ojentaneet kätensä verenluovutuksen merkeissä. Projektitoimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet kuololaiset. Projektivastaavalle saa rohkeasti kertoa toiveita ja ideoita joko ihan livenä tai vaikka sähköpostilla!

Projektivaliokunnan lisäksi lääketieteen opiskelijoiden suunnittelemia ja toteuttamia projekteija järjestävät myös FIMSIC:in (Finnish Medical Students’ International Committee, Suomen medisiinariliiton ulkoasiainvaliokunta) paikallisprojektivirkailijat sekä kansallisia, enemmän valtakunnallista näkyvyyttä saavia projekteja FIMSIC:n kattojärjestö toimijoineen. FIMSIC:n alaisuudessa toimivia projekteja ovat mm. S.U.L.L.E.- ja Nallesairaala –projektit. Paikallisella tasolla Kuopiossa erilaisia tempauksia ja projekteja on järjestetty myös yhteistyössä KuoLOn projektivaliokunnan ja FIMSIC:n paikallisten projektivirkailijoiden kesken.