Hallitus

KuoLOn hallitus palveluksessanne! Onko mielessäsi yhteistyötarjous tai -idea? Tapahtumaehdotus? Kysymyksiä tai näkökulmia edunvalvontaan? Tiedotettavaa kuopiolaisille lääketieteen opiskelijoille? Haluatko jakaa ajatuksiasi KuoLOsta? Tai tulla opiskelemaan Kuopioon? Kumma kysymys, jota et tiedä keneltä kysyä? Tässä KuoLOn hallituksen jäsenten nimet ja yhteystiedot. Odotamme yhteydenottoasi!

Katri Kokkonen

FiMSIC Kuopion paikallispuheenjohtaja

Milja Heikkinen

kuopio(ät)fimsic.fi

Tietoturvasyistä @-merkit on korvattu toisin keinoin!.

.

Hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa ja sen toimikausi on kalenterivuosi. Hallitus on vastuussa KuoLOn toiminnasta suunnittelemalla muutoksia, käsittelemällä asioita ja äänestämällä päätöksistä kokouksissaan noin kerran kuukaudessa. Mukana kokouksissa ovat myös virkailijat.

Jos KuoLOn hallituksessa toimiminen kiinnostaa, niin rohkeasti vain mukaan! Jokainen järjestön jäsen kurssiasemaan ja taustaan katsomatta on oikeutettu äänestämään yleiskokouksessa sekä asettumaan ehdolle. Kun syksyn yleiskokous lähenee ja jokin toimenkuva alkaa kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä kyseiseen hallituslaiseen! Hän esittelee toimenkuvaa mielellään ja voi jo suositella sinua sitten yleiskokouksessa. Omaa kokemattomuutta tai liian suuria saappaita on turha pelätä, sillä jokainen perehdytetään tehtäväänsä ja jatkossakin tukea ja apua kyllä löytyy. Nykyinen hallitus on valittu syksyn 2021 yleiskokouksessa.